Marka İncelemesi: BIODERMA

0 yorum

🌟 Bioderma Ürünlerindeki İndirimlere ve Avantajlı Fiyatlara Göz Atın! 🌟

Bu yazımızda tüm dünyada tüm cilt tiplerinin çok severek kullandığı bir markadan bahsetmek istiyoruz; Bioderma! 🤩

Bioderma 1970'li yıllarda Fransız Eczacı Jean Noel Thorel tarafından kurulmuş bir marka. Cilde saygı felsefesi ile kurulduğu yıldan beri dünyanın bir çok ülkesinde, her cilt tipine özel olarak üretilmiş ürünleri ile cilt temizliği ve bakımının vazgeçilmez markalarından biri haline gelmiş.10 yılı aşkın süredir araştırma merkezi ve dermatoloji laboratuvarlarında farklı cilt tipleri ve sorunlarına yönelik ürünler geliştiriyor. Bioderma Cilt Bakım Ürünleri'nin geniş ürün yelpazesi sayesinde farklı cilt sorunları ve cilt tipine yönelik ürün serileri oluşturuyor.

Bioderma'nın ününün kaynağı olan Sensibio serisi ile; hassas ciltlere nazik davranarak ihtiyacı olan nemi ve bakımı sunuyor. Özellikle Sensibio H2O miseller suyu ile, tüm cildinizi temizlerken zarar vermez. Türkiye'de kadınların favori makyaj temizleme ürünü olan Bioderma'nın miseller suları en zorlu makyajı bile zahmetsizce çıkarıyor. Cildin doğal yenilenme sürecini koruyarak bakım yapan Bioderma ürünleri bu sürece destek olur. 

Bioderma güneş kremleri ise tüm dünyada özellikle yaz aylarının vazgeçilmez Bioderma ürünlerinden birisi. Bioderma güneş kremleri serisi olan Bioderma Photoderm serisi, tüm cilt tiplerine yönelik yüksek faktörlü güneş koruması sayesinde cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. Bioderma güneş kremleri renkli, mineral, sprey çeşitleriyle herkese yönelik bir ürün yelpazesi sunuyor. Çocuklara özel olarak formüle ettiği Bioderma Çocuk Güneş Kremleri ile çocuklarınızın hassas ciltlerini güneşe karşı koruyor.

Bioderma Yüz Yıkama Jeli, yağlı, kuru ve hassas ciltler için ayrı ayrı seçenekleriyle cildinizi kirden nazikçe arındırıyor.

Bioderma Atoderm Serisi kuru ve çok kuru ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. 24 saate kadar devam eden nemlendirici etkisi sayesinde cildi daha sağlıklı ve nemli tutar. Bioderma Atoderm Krem Cilde nem dengesini geri kazandırırken, Bioderma Atoderm Lip Balm kuruyan ve çatlayan dudak ve eller için derinlemesine nemlendiren bakım ürünleri sunar. Özellikle çok kuru ve atopik ciltlerin hassasiyetine özen gösterir ve gereken bakımı sunar.

Şimdide tüm dünyada en çok satan, bizim de çok beğendiğimiz 10 Bioderma ürününe yakından bakalım.

1. Bioderma Atoderm Cream:

Bioderma Atoderm Cream; çok kuru ve çok hassas ciltleri nemledirmek, yatıştırmak için Bioderma tarafından özel olarak üretildi. Cildinizde kronik bir kuruluk sorunu yaşıyorsanız bu sorunu hafifletmek ve gidermek için Bioderma Atoderm Cream ideal bir üründür. İçeriğindeki güçlü, besleyici ve onarıcı bileşenler sayesinde cildin derinlemesine nemlenmesine yardımcı olur.

Bioderm Atoderm Cream

2. Bioderma Sensibio H2O:

Bioderma'nın tüm dünyada en çok satan ürünlerinden bir tanesi de, Bioderma Sensibio serisinden Bioderma Sensibio H2O Misel Su; Hassas ve toleranssız ciltleri temizlemek ve makyajınızı kolayca çıkartabilmeniz için Bioderma tarafından özel olarak üretildi. Toleranssız ve hassas ciltlerin en yakın arkadaşı olacak bu misel su tek adımda gözünüz dahil tüm yüzünüzü temizler. Aynı zamanda özel içeriği ile cildin yatıştırır ve doğal dengesini korumasına destek olur.

Bioderma Sensibio H2O Misel Su

3. Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli:

Yağlı ve karma ciltlerin çok severek kullandığı Bioderma yüz yıkama jellerinden bir tanesi de Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli. 

Karma ve yağlı ciltlerin derinleme temizliği için Bioderma tarafından özel olarak üretildi. Bu temizleyici jel cildi nazikçe ve derinlemesine temizlerken, ciltteki yağ fazlalığını giderir ve yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olur.

Bioderma Sebium Foaming Gel

4. Bioderma Sebium Exfoliating Gel:

Karma ve yağlı ciltlerin arınması ve temizlenmesi için Bioderma tarafından özel olarak üretilmiş yumuşatıcı ve peeling etkili temizleyici bir jeldir. Formülündeki etkinliği ve yumuşaklığı ile bilinen özel içerikleri sayesinde cildinizi nazikçe derinlemesine temizler.

Bioderma Sebium Exfoliating Gel'in içeriğindeki mikropartiküller sayesinde cilt pürüzleri ve cilt kusurlarını gidermeye yardımcı olur. Bu temizleyici jel içeriğinde yer alan Fluidactiv patenti ile yağlı ciltlerin cilt dengesini korur, cilt yüzeyini düzenler, gözeneklerin sıkılaşmasını ve cildin doğal ışıltısını tekrar kazanmasını sağlar. Bu temizleyici jel bakım kremi öncesi cildinizi hazırlar.

Bioderma Sebium Exfoliating Gel

 

5. Bioderma Photoderm Güneş Kremi:

Bioderma Photoderm Max Cream SPF 50+ Çok yoğun güneşe maruz kalan, kuru ve çok kuru hassas ciltlerin güneşten korunması için Bioderma tarafından özel olarak üretildi. Yüksek anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici etkisiyle Bioderma Photoderm Cream Light SPF 50+ güneş yanıklarına karşı maksimum koruma sağlar. Eriyen ve renkli dokusu sayesinde cilt tonunu eşitlerken, ciltte yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz. 

Bioderma Photoderm Güneş Kremi

6. Bioderma Pigmentbio C-Concentrate Serum:

Bioderma Pigmentbio Serum; Yoğun leke sorunu yaşayan hassas ciltlerin aydınlanması ve leke görünümünün azaltılması için özel olarak geliştirilmiş peeling etkili bir serumdur. Bu özel serum içeriğindeki Lumi Reveal Teknolojisi patenti ile cildin doğal ışıltısına tekrar kavuşmasına ve kahverengi leke görünümüne neden olan etkilerin azaltılmasına yardımcı olur. Formülündeki güçlü Vitamin C sayesinde kahverengi lekelerin görünümünü azaltır ve tekrar oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Bioderma Pigmentbio Serum, içeriğindeki AHA/BHA konsantrasyonu C vitaminiyle birleşerek cildin daha aydınlık ve ışıltılı görünmesini sağlar. Bileşiminde bulunan E vitamini, erken yaşlanmanın gözle görülür etkilerine karşı savaşır.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate

 

7. Bioderma Photoderm Max Aquafluide Dry Touch SPF 50+ Güneş Kremi:

Bioderma Photoderm Aquafluide Güneş Kremi; Çok yoğun güneşe maruz kalan ciltlerin güneşten korunması için Bioderma tarafından özel olarak üretildi. Ultra hafif su bazlı bir yapısı vardır ve su kadar akışkan bir dokuya sahiptir. Bu sayede cildin parlamasını ve yağlı bir görünümde olmasını engeller. Bioderma Aquafluide Güneş Kremi, içeriğindeki Hücresel Bioprotection patenti ile cildinizi hücrelerinizden başlayarak koruma altına alır ve güneşin neden olduğu cilt yaşlanmalarının önüne geçmek için çalışır.

 Bioderma Photoderm Max Aquafluide Dry Touch SPF 50+

7. Bioderma Atoderm Intensive Eye:

Bioderma Atoderm Intensive Göz Bakım Kremi, çok kuru ve yoğun kuruluk oluşan göz çevresi için ideal bir bakım kremidir. Güçlü formülündeki Skin Barrier Therapy patenti sayesinde yoğun kuruluk yaşadığınız cildinize dış etkenlerin tutunmasını ve cilt yüzeyinde çoğalmasını engeller.

Bioderma Atoderm Intensive Eye Göz Çevresi Kremi; özel içerikleri sayesinde göz çevresinde yaşanılan rahatsızlık ve kurluk hissini yatıştırarak rahatlama sağlarken göz çevresindeki görünümü tamamen yenilemek için çalışır. Bu bakım kremi aynı zamanda kuru ve hassas göz çevresindeki makyajı nazikçe temizlemenize de yardımcı olur.

Bioderma Atoderm Intensive Eye

 

8. Bioderma Cicabio Arnica:

Bioderma Atoderm Cicabio Arnica; güçlü içeriği sayesinde dış etkenler sonucu vücutta oluşan şişme ve morlukların giderilmesi için üretilmiştir. Darbe sonrası meydana gelen şişlikler ve morluklar için vazgeçilmez bir bakım kremidir.

Bioderma Cicabio Arnica, içeriğindeki Antalgicine patenti ile ciltte oluşan bu şikeyetlerin giderilmesini sağlar. Aynı zamanda içeriğindeki çinko sayesinde bakteri oluşumunu önler, gliserin sayesinde nemlendirir ve arnica sayesinde morluğa neden olan pigmentleri devre dışı bırakır. Bu krem cildi onarırken doğal dengesini bozmaz, yüz ve vücut kullanımı için uygundur.

                          Bioderma Cicabio Arnica 

9. Bioderma Atoderm Shower Gel:

Bioderma Atoderm Hassas Duş Jeli; Hassas ve kuru ciltlerin temizlenmesi için üretilmiş özel bir formüldür. Sabun ve koruyucu içermeyen bu yıkama jeli cildin tolerans seviyesini yükseltirken derinlemesine bir temizlik sağlar. İçeriğindeki  vazelin sayesinde cildi temizlerken nemlendirir.

Bioderma Atoderm Duş Jeli, özel formülü sayesinde cildin pH dengesini bozmaz nazik bir temizlik sağlar.Bu hassas yapısı sayesinde cildin nemlenmesi sağlanır ve tahrişe yakın ciltlere tekrar konfor sağlanır. Doğal mavi renk tonu ve Atoderm Hassas Duş Jeli'nin hoş ve hafif bir kokusu keyifli SPA benzeri bir deneyim sunar.

Bioderma Atoderm Duş Jeli

10. Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem:

Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem; Nemini kaybetmiş, kuru, çok kuru ve hassas ciltlerin eski nemine tekrar kavuşmasını sağlayan muhteşem bir kremdir. Gün içinde maruz kaldığınız stres, soğuk, güneş ve hava kirliği gibi etkenler cildinizin nemini kaybetmesine bunun sonucunda da erken yaşlanmaya neden olur. Nemini kaybeden ciltdinizin doğal yapısı bozulur, gerginlik hissi be ince çizgiler oluşmaya başlar. Yapısı bozulan cildiniz canlı rengini kaybetmeye donuklaşmaya başlar.

Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem adımda cildinizi derinlemesine nemlendirir ve doğal ışıltısına kavuşmasına yardımcı olur. Evitamini ile güçlendirirlmiş bu ürün cildinizi nemlendirirken strese ve cilt yaşlanmasına karşı savaş açar. Cildinizin doğal yapısından yola çıkılarak hazırlanmış bu güçlü formül, Aquagenium patenti içindeki aktif içeriklerle çok daha etkili bir nemlendirme sağlar.

Bioderma Hydrabio Cream

Yorum Yap

Blog yorumları yayınlanmak için kontrol edilir
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için politikalarımızı inceleyin.
Bültenimize başarıyla kaydoldunuz.